Početna / DRUŠTVO / SVEČANO I RAZIGRANO: Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ obeležila 73. rođendan
Dionis Restoran

SVEČANO I RAZIGRANO: Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ obeležila 73. rođendan

Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ proslavila je danas svoj 73. rođendan. Za tu priliku mališani iz ove ustanove pripremili su predstavu „Svitac i prijatelji “ i premijerno je izveli na daskama koje život znače.

„PU „Vukica Mitrović“ spada u veće ustanove na teritoriji Srbije i deo je jednog vrlo ozbiljnog i složenog sistema predškolskog vaspitanja i obrazovanja. U ustanovi funkcioniše jedanaest objekata za celodnevni boravak dece i tri grupe za realizaciju pripremnog predškolskog programa.Danas obeležavamo dan ustanove, odnosno naš 73. rođendan. Za ovu priliku deca iz vrtića „1001 radost“ zajedno sa svojim vaspitačicama, stručnim saradnicima i roditeljima pripremili su predstavu „Svitac i prijatelji“, u kojoj ćemo danas svi zajedno uživati – kazala je direktorka Predškolske ustanove Jasmina Đorđević.

Ona sa ponosom ističe da je ova godina bila vrlo uspešna,  da je sve što je bilo predviđeno planom realizovano i da sa ozbiljnim ambicijama ulaze u novi trogodišnji razvojni ciklus.

U ime Lokalne samouprave rođendan je čestitala pomoćnica gradonačelnika Milica Ristić.

„Deca su naše najveće bogatsvto, stoga mi radimo naporno da svakom detetu obezbedimo srećno i zdravo detinjstvo. Grad Leskovac podržava i podržavaće brojne aktivnosti Predškolske ustanove koje imaju za cilj da što većem broju dece omoguće pristup podsticajnim sadržajima za učenje u oblasti nauke, kulture, umetnosti. Čestitam vam 73. rođendan u želim još više uspeha u daljem radu“.

Ovacija publike i zadovoljni osmesi mališana su upotpunili ovaj jubilej.

Ina Dendić

Pogledaj takodje

U utorak bez struje tri stambene zgrade i dva naselja u Leskovcu

ED Leskovac obaveštava svoje korisnike da će zbog redovnih godišnjih revizija bez struje 26. maja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *