Početna / GRADOVI / Leskovac / Srpski pokret Dveri protiv naseljavanja migranata, Boško Obradović u četvrtak u Leskovcu

Srpski pokret Dveri protiv naseljavanja migranata, Boško Obradović u četvrtak u Leskovcu

U prostorijama Srpskog pokreta Dveri održana je konferencija za medije i najavaljena je akcija skupljanja potpisa za peticiju protiv migrantske politike vlasti, bojot izbora kao i karavn koji će se održati na Širokoj čaršiji.

Predsednik Gro Dveri Igor Jovanović kazao je da ovim karavanom žele da promovišu i predstave građanima Leskovca svoj rad ali i da najave bojkot predstojećih izbora.

„„Karavan Dveri“ doći će u Leskovac u četvrtak 27. februara i bićemo stacionirani na Širokoj čaršiji. Gost naše gradske organizacije biće i predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović. Želimo da u ovo vreme medijskog mraka u Srbiji u direktnom kontaktu sa građanima damo odgovore i pojasnimo zašto smo se odlučili za bojkot, ali i da upoznamo građane Srbije sa 55 tačaka našeg programa, kako bi pokazali šta planiramo i želimo da promenimo u našoj zemlji. Ovim karavanom tražimo i podršku građana za našu ideju kroz potpisivanje peticije. Mnogo je nejasnoća i kontradikrotnosti oko migrantske politike naše vlasti. Naravno da tim ljudima treba pomoći prilikom prolaska, obezbediti da to bude što lakše i bezbednije, ali ništa preko toga, pogotovu ne zadržavanje i masovno naseljavanje na ovom prostoru.

Član predsedništva Srpskog pokreta Dveri Predrag Mitrović komentarisao je odluku skupštine Grada Leskovca da se odobri prodaja firma „Metroparking jug“ doo Leskovac firmi „Parking i garaže“ doo Leskovac.

“ Pre tri godine sam napisao da u Leskovcu uništavaju javna preduzeća kako bi ih prodali svojim finansijerima i najavio upravo ovakav epilog priče. Na žalost, leskovačke vlasti idu i na to da upropaste i ostala leksovačka javna preduzeća poput Gradske autobuske stanice, „Vodovoda“ i To je još jedan od razloga zbog koga su Dveri odlučile da bojkotuju naredne izbore.“

Pogledaj takodje

Još 18 novih slučajeva Korona virusa, jedna osoba preminula

U prethodna 24 časa u Srbiji je od posledica Korona virusa preminula još 1 osoba, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *