Početna / GRADOVI / Leskovac / Srpski pokret Dveri obeležio krsnu slavu

Srpski pokret Dveri obeležio krsnu slavu

Srpski pokret Dveri obeležio je večeras u Leskovcu Svetog Savu – krsnu slav ove stranke.

Ovogodišnji domaćin slave Miodrag Stojanović predao je slavu Milici Smiljković.

Znamo da je on svoju braću u zavadi izmirio nad moštima svoga oca Stevana Nemanje. U današnje vreme smo svi svedoci šta se dešava u mestima gde naša braća Srbi žive, da su smutna i teška vremena za srpski rod i zato je potrebno da imamo što više ljubavi i sloge među sobom. Naši mladi odlaze iz Srbije i moramo da se zapitamo zašto nam se ovo dešava, a to je zato što nedovoljno poštujemo Svetog Savu – rekao je u svojoj besedi sveštenik Slaviša Hadži Stanojević.

Predsednik Gradskog odbora Dveri u Leskovcu Igor Jovanović rekao je da ove godine srpski narod očekuju veoma važne odluke i bitke.

– Kako mi pojedinci, tako i narod u celini, da konačno spoznamo jesmo li mi narod junaka i velikih ljudi Karađorđa, Miloša, Lazara, Dušana, svetoga Save, vojvode Stepe, Živojina Mišića, Milankovića, Pupina, Tesle… ili ćemo kao narod izumreti u onoj večitoj trci za šargarepom na dugačkom štapu? Svaku bitku ćemo dobiti kada to shvatimo. Uz strpljenje su nam potrebni hrabrost, mudre misli i pametne odluke – naglasio je Igor Jovanović.

Obeleževanju krsne slave Dveri prisstvovali su članovi i simpatizeri stranke, kao i predstavnici lokalnih odbora stranaka koje čine Savez za Srbiju.

Pogledaj takodje

Svečano otvorena renovirana Osnovna škola „Josif Kostić“

Osnovna škola Josif Kostić danas je ponovo otvorila svoja vrata posle kompletnog renoviranja u koje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *