Početna / GRADOVI / Leskovac / Srpska radikalna stranka predala listu sa 25 odborničkih kandidata za lokalne izbore u Leskovcu
Bilbordi

Srpska radikalna stranka predala listu sa 25 odborničkih kandidata za lokalne izbore u Leskovcu

Srpska radikalna stranka predala je danas listu kandidata za izbor odbornika Skupštine grada Leskovca.

Na listi se nalazi 25 odborničkih kandidata koje je potpisima podržalo 756 građana.

-Gradski odbor Srpske radikalne stranke predao je izbornoj komisiji listu odborničkih kandidata. Na listi imamo 25 kandidata. Srpska radikalna stranka u svom delovanju ima program, a to je kvalitet i sigurnost koji stranka u svom funkcionisanju i radu. Odbornička grupa SRS istrajaće u realizaciji svog programa za kvalitetniji i veći standard građana. Tu se mi razlikujemo od drugih političkih stranaka koje imaju programe od danas do sutra, i od situacije do situacije. Izborni proces smo počeli sa jednim zakonom o sakupljanju potpisa a završili smo sa drugim zakonom. To je otežavajuća okolnost jer je skupljanje potpisa kod notara daleko teže. Ovim novim zakonom je omogućeno malim političkim strankama da prave određene kombinacije – rekao je Tomislav Ljubenović, prvi na listi odborničkih kandidata na listi Srpska radikalna stranka – Vojislav Šešelj.

Kompletnu izjavu Tomislava Ljubenovića možete da pogledate u prilogu.

Dnevnik Juga će nastaviti praćenje izbornog procesa uz maksimalno poštovanje načela profesionalnosti i jednakog odnosa prema svim učesnicima na izborima. Predaja svih izbornih lista ispraćena je na isti način, a uskoro će biti poznata i pravila predstavljanja učesnika na izborima na stranicama našeg portala.

Pogledaj takodje

Komisija za procenu šteta do sada bila u 60 domaćinstava, danas i u kući na koju je pala stena teška 5 tona

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović danas je u Grdelici obišao kuću Ljubinke Aleksić na čiju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *