Home / DRUŠTVO / Spomenik privredniku Draganu Pavloviću do kraja novembra u Predejanu
hotel bell

Spomenik privredniku Draganu Pavloviću do kraja novembra u Predejanu

Vajarski deo posla na spomeniku pokojnom Draganu Pavloviću u visini od 210 cm je pri kraju, te će se tako on naći u parku u centru Predejana kao uspomena na privrednika koji je mnogo dao kako gradu tako i svojim zaposlenima u motelu Predejane.

„Rok za završetak ovih radova je do 29. novembra, a spomenik pravi valjar iz Beograda. On će biti od bronze i zahvaljujući gradu i gradskoj upravi dobili smo saglasnost da se nalazi u parku u centru Predejana. Ovim spomenikom čuvamo uspomenu na Dragana koji je nesebično pomagao svima, te bih ja iskoristio priliku da pozovem sve ljude dobre volje koji žele da pomognu da ovaj spomenik ugleda svetlost dana – navodi za portal Dnevnik Juga organizator ove akcije Zoran Pavlović.

Svako ko je voljan da finansijski pomogne može se javiti na telefon 062/8561975 Zoran Pavlović.

Check Also

U naselju Dubočica uređena divlja deponija

Vikend akcija čišćenja i uređena ove nedelje organizovana je u naselju Dubočica. Ovom prilikom uklonjena …

One comment

  1. Dragi „Sasa“, to sto je pomogao tebi i pojedinima, ne znaci da je zasluzio mesto u parku. Mural si trebao da stavis na zidu u svojoj kuci, a za spomenik imas dvoriste koje je takodje u centru. Ostala gospoda koja podrzava akciju neka se pokrije usima, jer je pokojni Dragan obavljao njihov deo posla. Dame takodje treba da cute iz nama znanih razloga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *