Početna / DOGAĐAJI / SPO u Vlasotincu obeležio stranačku slavu – Vidovdan

SPO u Vlasotincu obeležio stranačku slavu – Vidovdan

OO Srpskog pokreta obnove u Vlasotincu je u petak, 28. juna, u prostorijama stranke obeležio svoju slavu Vidovdan.

Skupu su prisustvovali članovi, simpatizeri stranke i gosti, a slavski kolač je prerezao sveštenik Goran Dimitrijević.

„Vidovdan je slava Srpskog pokreta obnove još od 1991. godine. Dakle, već 29 godina unazad mi obeležavamo današnji dan, dan nade, vere, ljubavi. Nama putokaz treba da budu naše pobede s kraja prošlog veka, a ne porazi. Trenutno, jedina pobeda za Srbiju je da što pre uđemo u porodicu značajnih evropskih država, a da na KiM sačuvamo ono što još uvek nismo izgubili, a to je srpski narod i srpske svetinje crkve i manastire. SPO želi da naša Srbija ozdravi i da se uspravi i zbog toga najsnažnije podržavamo reformsku politiku i sve ono što vodi ka tome da naša država postane moderna, uređena i snažna država“, rekao je ovom prilikom Nikola Popović, zamenik predsednika OO SPO-a u Vlasotincu.

„Ovo je dokaz da SPO još uvek postoji, Ne u onoj meri kakav je bio, ali evo postojimo i postojaćemo sve dok naši programski ciljevi, koji su zacrtani 1990. godine, do kraja ne budu realizovani“, kazao je ovogodišnji domaćin slave Svetislav Trimčić, koji je slavski kolač predao budućem domaćinu Jovici Krstiću.

Obeležavajući slavu, članovi ove stranke su rekli da je vlasotinački opštinski odbor jedan od prvih odbora Srpskog pokreta obnove u Srbiji.

Pogledaj takodje

NOVA VODOVODNA MREŽA: Veliki dan za Veliku Sejanicu

Velika Sejanica, selo sa više od 400 domaćinstava, asfaltnim putem izgrađenim 2003. godine, novim i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *