Početna / DOGAĐAJI / Proglašeni najbolji na Vidovdanskom turniru u malom fudbalu
hotel bell

Proglašeni najbolji na Vidovdanskom turniru u malom fudbalu

Dodelom pehara, medalja i diploma na Gradskom stadionu u Vranju završen je prvi Vidovdanski turnir u malom fudbalu.

U kategoriji osnovnih škola takmičilo se 19 ekipa, koje su činili đaci petog, šestog i sedmog razreda. Prvo mesto među ekipama osnovaca petog razreda pripalo je OŠ ,,Dositej Obradović“. Među šestacima najbolji su bili učernici OŠ ,,Jovan J. Zmaj“, dok je u kategoriji ekipa sedmog razreda titulu najbolje ponela takođe OŠ,,Dositej Obradović“.

Kada je reč o srednjoškolcima, takmičilo se 9 ekipa učenika od prvog do trećeg razreda. Đaci Tehničke škole osvojili su prvo mesto u kategoriji takmičara prvog i drugog razreda, dok je među učenicima trećeg godine titulu najbolje ponela ekipa Hemijsko – tehnološke škole.

Na Vidovdanskom turniru u malom fudbalu proglašeni su i najbolji pojedinci po razredima, kao i najbolji golmani. Prvi Vidovdanski turnir u malom fudbalu organizovali su Sportski savez grada Vranja i JU ,, Sportska hala“, a pod pokroviteljstvom grada Vranja.

Pogledaj takodje

PUTUJETE? ŽELITE DA PROVERITE EFIKASNOST VAKCINE ILI IMUNITET POSLE KORONE? – Testiranje na prisustvo antitela IgG i IgM od ponedeljka u Zavodu za javno zdravlje Leskovac

Od ponedeljka počinje testiranje na prisisustva antitela na lični zahtev u Zavod za javno zdravlje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *