SNS LESKOVAC: Gospođa Spirić zloupotrebljava decu, na koji način ona i gospodin Đilas pomažu deci oboleloj od raka?

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Leskovcu reagovao je saopštenjem za javnost na saopštenje narodne poslanice Jelene Spirić.

I ovo, kao i prethodno saopštenje narodne poslanice Jelen Spirić, prenosimo u celini:

“Danas, kada se u svetu obeležava Međunarodni dan dece obolele od raka i skreće pažnja na borbu ovih hrabrih mališana, heroja, gospođa Spirić, u skladu sa manirima političke opcije kojoj pripada, zloupotrebljava decu, obolelu decu, da skrene pažnju na sebe i pokuša da prikupi političke poene.

Podsetimo na činjenicu da Grad Leskovac i Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, na inicijativu gradonačelnika, odnosno predsednika Skupštine osnivača CRJP, dr sci. med. Gorana Cvetanovića svake godine podržavaju rad NURDOR-a, Udruženja roditelja dece obolele od raka i da su za te namene opredeljena sredstva u ukupnom iznosu od 550 hiljada dinara. Ova podrška će biti nastavljena i u narednim godinama.

Ovim putem pitamo gospođu Spirić, na koji način ona pomaže deci oboleloj od raka, da li izdvaja od svoje solidne, čak visoke plate, imajući u vidu da je zaposlena u ogranku EPS snabdevanje?

Da li njene partijske kolege čine nešto ovim povodom?

Da li je gospodin Đilas, čija je bliska saradnica, odvojio jedan jedini dinar od 619 miliona evra koliko je ukrao i da li ga Spirić na to nekada podstiče?

Podsetimo i na činjenicu da Republika Srbija danas, u 2024. godini za lečenje retkih bolesti izdvaja 7,2 milijarde dinara, dok je 2012. godine bilo opredeljeno 130 miliona dinara.” – navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac.

Check Also

POKLON ZA SVE PUNOLETNE GRAĐANE: Prijavite se na OVOM LINKU i preuzmite 6.000 dinara!

Na jednom mestu, svi punoletni građani Srbije mogu preuzeti novac u bilo kom trenutku i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *