Početna / DOGAĐAJI / Službeni glasnik u južnoj Srbiji nakon 30 godina – Pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita od oktobra i u Nišu
hotel bell

Službeni glasnik u južnoj Srbiji nakon 30 godina – Pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita od oktobra i u Nišu

Regionalna kancelarija posrednika Niš, krupnim koracima ide dalje u pružanju što kvalitetnije edukacije u južnom delu Srbije!

U 2019. godini, dovela je na naše prostore Fakultet političkih nauka Beograd, i JP „Službeni glasnik Beograd“ koji u Nišu održava pripremnu nastavu za polaganje pravosudnog ispita, od 4. oktobra do 30. novembra 2019. godine.

Nastava će se odvijati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj (Pariske komune bb, Niš), petkom od 16 sati (pet časova) i subotom od 9 sati (10 časova)

Prijave na telefon: 063/445-800 ili na e-mail: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com. Pitanja predavačima možete postavljati unapred na e-mail: seminar@slglasnik.com.

Pogledaj takodje

Vrtić u Medveđi ponovo počinje sa radom

Foto: arhiva Na telefonskoj sednici održanoj 16. aprila 2021. godine, doneta je naredba da predškolska …

Jedan komentar

  1. Čitao sam svedočenje ljudi koji su gledali kako im kolege u Novom Sadu polažu pravosudni ispit na bubice, pa jeli to moguće da se dešava i da slepci ništa ne poduzimaju povodom toga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *