Home / DRUŠTVO / Sjajno je počelo: U Leskovcu, minut nakon ponoći, rođeni blizanci
hotel bell

Sjajno je počelo: U Leskovcu, minut nakon ponoći, rođeni blizanci

Dvadesetsedmogodišnja Milica Đurić iz Bratmilovca, minut posle ponoći, carskim rezom, na svet je donela dva zdrava i napredna dečaka

Porođaj je protekao u najboljem redu, a blizanci su na rođenju dobili najviše ocene:

– Stariji dečak je težak 2.950 grama, drugi je nešto lakši, što je i očekivano, ali su zdravi i bebe su dobro. U porodilištu je, nakon njihovog rođenja bilo kao u obdaništu, toliko su braća bila glasna. Carski rez je protekao dobro, iako su oba ploda bila postavljena karlično. Mlada majka se odlično oseća. Ovo je njoj drugi porođaj i kod kuće ima takođe dečaka. U porodilištu imamo još jednu trudnicu, ali sumnjam da će se poroditi do jutra. Uglavnom, odlično je počelo, ovi momci su simbol muške snage i nadam se da ćemo imati godinu bogatu decom, kaže doktor Dragan Krstić.

Srećni tata, Miodrag Đurić, zadovoljan je što se sve završilo kako valja:

– Naravno da smo znali da supruga nosi blizance, ali sam presrećan što nije bilo nikakvih problema i ponosan na svoja tri dečaka. Porodila se u 37-oj nedelji, baš kako je lekar predvideo. Nikada nismo posebno planirali broj dece i nisam siguran da ćemo se na ovom broju zaustaviti. Želim da svima godina bude uspešna, onako kako je meni počela.

Blizance rođeni u novogodišnjoj noći i još osam prvorođenih beba u 2022. godini, grad tradicionalno nagrađuje vaučerima od po 20 hiljada dinara.

Check Also

Još jedna manifestacija „Muzeji za 10“ je za nama

U proteklih sedam dana posetioci Narodnog muzej u Leskovcu imali su priliku da besplatno posete …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.