Početna / HRONIKA / Sin osumnjičen da je sekirom ubio oca, maćehu, sestru koja je bila u šestom mesecu trudnoće i maćehinu ćerku iz prethodnog braka?
Bilbordi

Sin osumnjičen da je sekirom ubio oca, maćehu, sestru koja je bila u šestom mesecu trudnoće i maćehinu ćerku iz prethodnog braka?

Beogradski mediji objavili su najnovije podatke o kako su naslovili pokolju u centru Leskovca.

Prema informacijama koje je objavio Pink, za četvorostruko ubistvo u ulici Ratka Pavlovića broj 8 u centru Leskovca osumnjičen je Miloš (22 godine).

Sumnja se da je Miloš, najverovatnije sekirom ubio svog oca Predraga I. (1975.), svoju sestru Anu I. (2001.) koja je bila u poodmakloj trudnoći, zatim vanračnu suprugu svog oca Danijelu R. (1977.) i njenu maloltetnu ćerku Saru (2008) – objavili su mediji na osnovu informacija iz vrha Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se nezvanično saznaje, pokolju je prethodila porodična svađa oko novca, nakon čega je osumnjičeni Miloš I, najpre usmrtio maćehu, zatim sestru, maćehinu ćerku iz prethodnog braka i na kraju i svog oca.

Pretpostavlja se da je slučaj policiji prijavio maloletni sin Predraga i Danijele.

Na licu mesta pronađena je sekira – prenose mediji na osnovu informacija iz MUP-a Srbije.

Pogledaj takodje

Sledeće nedelje počinje sa radom punkt za masovnu vakcinaciju u hali „Partizan“

U novoizgrađenoj sportskoj dvorani „Partizan“ sredinom sledeće nedelje biće organizovan punkz za masovnu imunizaciju građana …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *