Home / DOGAĐAJI / Sedmi festival “STRINGS” 2019. od 22. do 27. jula u Leskovcu
hotel bell

Sedmi festival “STRINGS” 2019. od 22. do 27. jula u Leskovcu

7. STRINGS međunarodni festival i letnja akademija muzike održaće se u Leskovcu od 22 – 27. jul 2019. godine. Prijavljivanje za festival je do 15. juna 2019. godine.

Kotizacija za pohađanje 7. Letnje akademije muzike STRINGS iznosi 8000,00 dinara. U okviru obavezne kotizacije svaki polaznik dobija šest individualnih časova sa predmetnim profesorom. Zainteresovani polaznici koji dobiju saglasnost profesora će dobiti dodatnih šest časova u kamernom orkestru polaznika ili nekom od kamernih sastava. Na kraju škole će svako od polaznika odabran od profesora učestvovati na završnim koncertima koji će biti održani 26. jula 2019. godine. Svi polaznici će dobiti diplome o završenoj letnjoj akademiji STRINGS.

Posebnost ovogodišnjeg STRINGS međunarodnog festivala i letnje akademije muzike je što ćemo, pored domaćih, imati profesora predavača iz Austrije, Tobijasa Štosijeka sa Univerziteta u Gracu,  koji će raditi sa odabranim polaznicima studentima violončela i starijim srednjoškolcima.

Prijavljivanje kandidata se vrši isključivo popunjavanjem PRIJAVE i slanjem iste na emejl: lkc@lkc.org.rs ili poštom na adresu: Leskovački kulturni centar, Bulevar oslobođenja 101, 16 000 Leskovac sa naznakom ZA STRINGS.

*Poželjno je da budući polaznik popuni PRIJAVU i pošalje što pre dok se uplata kotizacije može izvršiti plaćanjem u ratama (april, maj, jun, jul).

Broj polaznika je ograničen.

Lista polaznika biće napravljena na osnovu datuma PRIJAVE odnosno uplate kotizacije.

Krajnji rok za prijavu i plaćanje kotizacije je 15. jul 2019. godine.

Uplatu kotizacije izvršiti na dinarski tekući račun: 840-390668-78, Svrha plaćanja: Kotizacija za STRINGS

Primalac: Leskovački kulturni centar

*Roditelji koji žele da upute svoje drugo ili treće dete u Letnju školu muzike STRINGS mogu računati na popust u iznosu od 50%. U slučaju otkazivanja, kotizacija se ne vraća.

Za polaznike van Leskovca obezbeđen je smeštaj u Domu učenika i studenata na bazi punog pansiona (noćenje, doručak, ručak, večera). Cena punog pansiona iznosi 1580,00 dinara. Plaćanje smeštaja se vrši po dolasku u Leskovac direktnim plaćanjem Domu učenika i studenata.

Check Also

Izložba domaćeg ajvara, zimnice, meda, vina i rakije u ponedeljak u dvorištu Šop Đokićeve kuće

Turistička organizacija grada Leskovca učestvovala je na turističkom forumu, u organizacije Turističke organizacije Srbije, na …

Оставите одговор