RK Dubočica 54 potpisala ugovore sa šestoricom mladih igrača iz omladinskog pogona

Rukometani klub Dubočica 54 potpisao je ugovore sa šestoricom mladih igrača iz omladinskog pogona, odnosno svoje rukometne škole.

Pridruživanjem mladih igrača prvoj ekipi i potpisivanjem ugovora sa njima, RK Dubočica 54 daje do znanja da posvećeno radi sa svojim mlađim kategorijama. Domaći talenti su podržani od strane kluba i oni predstavljaju budućnost Dubočice 54. 

Igrači na koje klub ozbiljno računa i koji su dobili priliku da rade sa prvotimcima su:  Aleksa Mitrović, Luka Trako, Ognjen Trajković, Gavrilo Cvetković, Nikola Manojlović i Luka Stanković. 

Stručni štab i uprava kluba prepoznali su vredan rad mladih momaka i odlučili da ih nagrade potpisivanjem ugovora i priključivanjem prvoj ekipi. Mišljenje ljudi iz kluba je da u domaće i mlade igrače treba ulagati i da to mora biti prioritet kluba u godinama koje predstoje. 

Podsećamo da su mlađe selekcije RK Dubočica 54 u kategoriji dečaka do 14 i 12 na prethodnim državnim prvenstvima zauzele visok plasman.

Potpisivanje ugovora sa mladim igračima iz sopstvenog pogona predstavlja korak napred u radu i strategiji RK Dubočica 54. Ulaganje u svoje predstavlja siguran ključ za dugoročan uspeh.

Check Also

U nedelju preventivni pregledi u bolnici i Domu zdravlja Leskovac: krvna slika, EKG, ultrazvuk štitne žlezde i nivo šećera u krvi

U nedelju se nastavlja akcija besplatnih preventivnih lekarskih pregleda u organizaciji Ministarstva zdravlja Vlada Republike …