hotel bell

Retrospektiva rada Gradskog veća – Većnici koji su donosili odluke!

Na današnjoj konferencji za medije predstavljen je rad Gradskog veća u ovom sastavu, koji je održao 93. sednice, rešio 674 pitanja iz različitih nadležnosti, 691 akt iz svoje nadležnosti.

O radu ovog organa je govorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

“Rad Gradskog veća je transparentan, i on kao takav podstiče investicije, razvija preduzetništvo, daje podršku mladima, porodiljama, deci …U prethodnom periodu uspeli smo da brzo na osnovu rada članova ovog organa nadmestimo izgubljena radna mesta, radnika Džinsija dovevši italijansku kompaniju Aunde. Doneli smo odluke o energetskoj efikasnosti, pomoći porodiljama, učenicima, mladim talentima, penzionerima … A sve to ne bi bilo da jednoglasno nismo donosili odluke kojim kategorijama je on najpotrebniji. Osobe koje su bile u mom timu odnosno gradski većnici – sve obrazovani ljudi – od doktora nauka do profesora fizičkog, koji svi imaju državne fakultete i prosek preko 9 trudili su se da svoj posao obavljaju perfektno, stoga bih ja iskoristio priliku da se zahvalim – kazao je Cvetanović.

Inače na današnjoj retrospektivi gradonačelnik je naveo i par novina koje nas očekuju do kraj i naredne godine, a o njima pročitajte u tekstovima ispod.

Check Also

Kompletno uređenje i asfaltiranje ulice Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju

Nakon vodovodne mreže koja je izgrađena prošle, ulica Milutina Smiljković u Donjem Stopanju kompletno je …

Оставите одговор