Renovirane svlačionice i bife u Sportskom centru Dubočica

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima posetio je danas Sportski centar Dubočica.

– Važno je da našim sportistima i našoj deci koja vredno treniraju obezbedimo uslove za trening i bavljenje sportom. Upravo iz tog razloga Grad Leskovac za finansiranje Sportskog centra Dubočica izdvaja na godišnjem nivou 120 miliona dinara. Završeni su radovi na adaptaciji svlačionica, kao i na sanaciji toaleta. Ukupna vrednost svih radova je 2.400.000 dinara. S obzirm da je stolarija u svlačionicama bila u jako lošem stanju odlučeno je da se zameni novom aluminijumskom i PVC stolarijom. Pored ovih sredstava SC Dubočica izdvojio je 100.000 dinara i za uredjenje parkinga ispred samog centra – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prilikom obilaska SC Dubočica.

Direktor JP SC Dubočica Aleksandar Djurović zahvalio je lokalnoj samoupravi na podršci i pomoći u realizaciji ovog projekta.

– Adaptacija svih svlačionica je bila veoma bitna jer su bile ruinirane i u veoma lošem stanju. To nije menjano 30 godina od kada je i izgradjen Sportski centar. Zamolio bih korisnike da ponašaju domaćinski i da sačuvamo to za buduće generacije, da ih sportisti koriste godinama. Plan je Sportskog centra da sredimo i adaptiramo i svlačionice u maloj dvorani čime ćemo zaokružiti proces u celom objektu – rekao je Aleksandar Djurović, diretor JP SC Dubočica.

Check Also

Novi trotoari na delu Bojničkog puta na izlazu iz Leskovca

Radovi na relaciji između grada Leskovca i opštine Bojnik, odnosno na državnom putu IIa reda, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *