hotel bell

Renovirane svlačionice i bife u Sportskom centru Dubočica

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima posetio je danas Sportski centar Dubočica.

– Važno je da našim sportistima i našoj deci koja vredno treniraju obezbedimo uslove za trening i bavljenje sportom. Upravo iz tog razloga Grad Leskovac za finansiranje Sportskog centra Dubočica izdvaja na godišnjem nivou 120 miliona dinara. Završeni su radovi na adaptaciji svlačionica, kao i na sanaciji toaleta. Ukupna vrednost svih radova je 2.400.000 dinara. S obzirm da je stolarija u svlačionicama bila u jako lošem stanju odlučeno je da se zameni novom aluminijumskom i PVC stolarijom. Pored ovih sredstava SC Dubočica izdvojio je 100.000 dinara i za uredjenje parkinga ispred samog centra – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prilikom obilaska SC Dubočica.

Direktor JP SC Dubočica Aleksandar Djurović zahvalio je lokalnoj samoupravi na podršci i pomoći u realizaciji ovog projekta.

– Adaptacija svih svlačionica je bila veoma bitna jer su bile ruinirane i u veoma lošem stanju. To nije menjano 30 godina od kada je i izgradjen Sportski centar. Zamolio bih korisnike da ponašaju domaćinski i da sačuvamo to za buduće generacije, da ih sportisti koriste godinama. Plan je Sportskog centra da sredimo i adaptiramo i svlačionice u maloj dvorani čime ćemo zaokružiti proces u celom objektu – rekao je Aleksandar Djurović, diretor JP SC Dubočica.

Check Also

LESKOVČANI U SERIJI! Fudbaleri Dubočice 10 utakmica ne znaju za poraz

Fudbaleri Dubočice igrali su danas nerešeno, bez golova 0:0 sa ekipom Novog Sada u utakmici …

Оставите одговор