Home / DOGAĐAJI / Raskoršni glasovi mladih sa juga i dobra energija obeležili prvi MC PLAY Production Fest – Za Sofiju i Lanu prve nagrade
hotel bell

Raskoršni glasovi mladih sa juga i dobra energija obeležili prvi MC PLAY Production Fest – Za Sofiju i Lanu prve nagrade

U okviru Leskovačkih letnjih festivala, sinoć je održan prvi ,,MCPlay PRODUCTION FEST”. Festival je otvorila gradska većnica Sanja Milošević.

„Ovo je sjajna prilika kako za druženje tako i za razvoj muzičkih talenata kroz kvalitetan muzički program i igru. Grad Leskovac uvek podržava, i podržavaće inicijativu kreativnih ljudi koji svojim znanjem, veštinama, dobrom i kvalitetnom organizacijom utiču na stvaranje udruženja koja doprinose razvoju talenata, ali isto tako i na konstruktivno korišćenje slobodnog vremena. Nadam se da će ovo postati tradicionalno takmičenje i manifestacija u okviru Leskovačkog leta – kazala je Miloševićeva.

Na festivalu su se predstavili polaznici muzičke radionice ,,MCPlay PRODUCTION” malci i juniori u klasi profesora Andjele Janković, a nakon toga se održalo takmičenje pevača od 9 do 35 godina, koje je organizovano u dve grupe: I grupa ( od 9 do 15 godina ), II grupa ( od 16 do 35 godina).

Žiri u sastavu prof. Dragana Mitić, prof. Nada Jovanović, prof. Andjela Janković i organizator Festivala Marko Dimitrijević doneli su odluku o pobednicima.

Nagrada za pobednika I grupe je pehar i kaver po izboru , a nju je osvojila Sofija Milenković.

Nagrada II grupe za 1.mesto ( pehar i autorska pesma u vrednosti od 2.000e) pripala je Lani Cvetković.

2. mesto (kaver po izboru u punom aranžmanu) pripalo je Stefanu Cekiću.

3. mesto (kaver po izboru klavir i vokal) podelili su Miloš Nestorovski i Gabrijela Zdravković.

Check Also

Brnabić: Biće teška zima, ali ćemo se truditi da ne bude restrikcija

Foto: arhiva Dnevnik juga Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, izjavila je danas da će …

Оставите одговор