Home / HRONIKA / Pokušali da iznude 1.000 evra na ime nepostojećeg duga – Skinuli golog čoveka tukli ga, ostavili na livadi i naredili da hitno donese novac
hotel bell

Pokušali da iznude 1.000 evra na ime nepostojećeg duga – Skinuli golog čoveka tukli ga, ostavili na livadi i naredili da hitno donese novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su D. I. (2001), M. V. (2001), L. P. (2003) i D. V. (1998) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda u pokušaju.

Sumnja se da su D. I., M. V. i L. P. , pre nekoliko dana, u jutarnjim časovima pozvali dvadesetogodišnjeg poznanika, i nakon što su se našli zatražili 1000 evra na ime nepostojećeg duga, a zatim ga napali i udarali rukama i nogama.

D. V. je tada došao kolima, a potom su mladića, kako se sumnja, sva četvorica ugurala u automobil, odvezla ga do obližnjeg sela, izvukli iz automobila, ponovo ga tukli i skinuli mu garderobu, nakon čega su ga ostavili na livadi i rekli mu da do 16 časova donese novac.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu – navodi se u saopštenju PU Niš.

Check Also

Blaga Marija ispunjava jednu želju ženama koje joj se danas pomole u crkvi, kaže narodno verovanje

Po predanju, bila je sestra Svetog Ilije, pa se zato, za moguće vremenske nepogode, grmljavinu …

Оставите одговор