Home / DOGAĐAJI / Radna subota za učešće škola na krosu RTS-a
hotel bell

Radna subota za učešće škola na krosu RTS-a

Aleksandar Pejčić, član Gradskog veća,na današnjem prijemu za direktore škola u Skupštinskoj sali grada Leskovca, govorio je o proteklim dešavanjima u vezi sa Kampom RTS Krosa koji je bio održan upravo u našem gradu.

On je istakao da je ove nedelje ugovorena završna trka RTS krosa koja će 15. oktobra okupiti sportiste, rekreativce, amatere i profesionalce svih uzrasta. Taj događaj će zaokružiti ovogodišnji RTS Kros u okviru kojeg je Leskovac bio domaćin Kampa 2022. za decu iz dijaspore.

Pejčić je predložio je školskim upravama da se ta subota proglasi radnom, kako bi masovnost bila veća, a pozvao i predstavnike škola svih ostalih opština Jablaničkog okruga da takođe uzmu učešće u velikom Krosu.

„Grad Leskovac je od ove godine suorganizator KROS-a. Napravićemo organizacioni odbor koji će biti zadužen za ovo dešavanje, planirano je 26. trka, kao i 27-ma trka, za decu sa posebnim potrebama. Naša obaveza je da toga dana izvedemo što više dece, te sam načelnici školske uprave Marini Ilić, predložio da da ta subota bude radna kako bi nastavnici u učitelji,svoju decu mogli da dovedu, i to ne samo decu iz Leskovca već i iz drugih opština sa teritorije Jablaničkog okruga – kazao je Pejčić.

Check Also

Dvojica Nišlija uhapšena zbog prodaje, odnosno posedovanje heroina, metadona i 50 psihoaktivnih tableta

Niška policija, lišila je slobode M.M. (1978) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da …

Оставите одговор