Home / DRUŠTVO / Gradonačelnik Cvetanović sa prvacima u školi “Vožd Karađorđe“
hotel bell

Gradonačelnik Cvetanović sa prvacima u školi “Vožd Karađorđe“

On je najmlađim đacima čestitao polazak u školu i poželeo da im naredna godina bude uspešna i bogata peticama

Od danas ćete svakodnevno saznavati nešto novo, učićete o svetu koji vas okružuje, o lepoti, ljubavi, druženju, prijateljstvu…. Ovako je gradonačelnik počeo svoje obraćanje najmlađim učenicima škole “Vožd Karađorđe“:

-Vaši učitelji su tu da vam prenesu znanja i umeća, a mi, kao lokalna samouprava, tu smo da obezbedimo sve potrebne uslove da se taj proces odvija neometamo, ali i da vas podstičemo da istražujete, razvijate svoje talente, da napredujete. Vi ste naša budućnost i zato nam je vaše obrazovanje, vaspitanje i stvaranje zdravih navika, prioritet u radu.

On je podsetio roditelje da su iz gradskog budžeta i ove godine izdvojena sredstva za kupovinu udžbenika za prvi razred, u vrednosti od 6.000 dinara, te da su, u nekoliko školskih objekata uložena sredstva za izgradnju neophodne infrastrukture.

I direktorka škole, Aleksandra Milosavljević se obratila prvacima i njihovim roditeljima, izrazivši uverenje da će najnovija generacija školaraca biti uspešna kao i prethodne.

Prvaci u ovoj, ali i ostalim školama u gradu, dobili su sigurnosne prsluke, čime grad nastavlja sa akcijom podizanja svesti mališana o važnosti bezbednosti u saobraćaju.

Check Also

Dvojica Nišlija uhapšena zbog prodaje, odnosno posedovanje heroina, metadona i 50 psihoaktivnih tableta

Niška policija, lišila je slobode M.M. (1978) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da …

Оставите одговор