Produžen rok za prijave za konkurs “Academic To Business”

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Zbog velikog interesovanja, takmičarski konkurs „Academic To Business“ (A2B) koji realizuje Centar za razvoj liderstva uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji je produžen do 18. maja.

Studentima beogradskih fakulteta pruža se prilika da steknu preko potrebno praktično iskustvo, a preduzetnicima sa teritorije glavnog grada mogućnost da unaprede svoje poslovanje modernim studenskim rešenjima i tako postanu konkurentniji u svojoj oblasti rada.

Članove prvoplasiranih studentskih timova očekuju vredne stipendije, a preduzetnike finansijska podrška od 100 hiljada dinara za implementaciju najboljih studentskih rešenja.

Konkurs je otvoren do 18. maja 2016. u ponoć,  a uslovi i prijavni formulari za studente i preduzetnike dostupni su na www.pokrenisezabuducnost.rs u odeljku konkursi.

Prvoplasirani tim sačinjen od studenata i preduzetnika očekuju stipendije u iznosu po 100 hiljada dinara za svakog od pet članova tima i realizacija pobedničkog poslovnog rešenja. Drugoplasirani i trećeplasirani timovi dobijaju stipendije u iznosu po 80 hiljada, odnosno 60 hiljada dinara po članu tima. Svakog od pet preduzetnika mentora očekuje finansijska podrška u visini od 100 hiljada dinara za implementaciju studentskih rešenja.

Check Also

Počela prijava za besplatne udžbenike

Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije nastavlja svoju podršku obrazovanju obezbeđujući besplatne udžbenike i druga nastavna …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *