Produžen rok za prijave za konkurs “Academic To Business”

Zbog velikog interesovanja, takmičarski konkurs „Academic To Business“ (A2B) koji realizuje Centar za razvoj liderstva uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji je produžen do 18. maja.

Studentima beogradskih fakulteta pruža se prilika da steknu preko potrebno praktično iskustvo, a preduzetnicima sa teritorije glavnog grada mogućnost da unaprede svoje poslovanje modernim studenskim rešenjima i tako postanu konkurentniji u svojoj oblasti rada.

Članove prvoplasiranih studentskih timova očekuju vredne stipendije, a preduzetnike finansijska podrška od 100 hiljada dinara za implementaciju najboljih studentskih rešenja.

Konkurs je otvoren do 18. maja 2016. u ponoć,  a uslovi i prijavni formulari za studente i preduzetnike dostupni su na www.pokrenisezabuducnost.rs u odeljku konkursi.

Prvoplasirani tim sačinjen od studenata i preduzetnika očekuju stipendije u iznosu po 100 hiljada dinara za svakog od pet članova tima i realizacija pobedničkog poslovnog rešenja. Drugoplasirani i trećeplasirani timovi dobijaju stipendije u iznosu po 80 hiljada, odnosno 60 hiljada dinara po članu tima. Svakog od pet preduzetnika mentora očekuje finansijska podrška u visini od 100 hiljada dinara za implementaciju studentskih rešenja.

Check Also

Redovne isplate iz budžeta grada Leskovca

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćena suma od 11.105.047,77 dinara. Od te sume 2.520.733,76 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *