Home / DRUŠTVO / Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević gradu Leskovcu i drugim zaslužnim organizacijama i pojedincima
hotel bell

Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević gradu Leskovcu i drugim zaslužnim organizacijama i pojedincima

Ustanovljenjem nagrade, Udruženje “Media invent“, Privredna komora Srbije i Univerziteti u Beogradu i Novom Sadu čuvaju uspomenu na dunavskog kapetana, preduzetnika i zadužbinara, Mišu Anastasijevića. Priznanja za dostignuća u različitim oblastima, dodeljuju se preko dvadeset godina.

Bronzana plaketa za razvoj prosperiteta i promociju uspeha, pripala je gradu Leskovcu i ona predstavlja veliku čast i obavezu, ocenio je gradonačelnik Goran Cvetanović:

– Ona pripada svim mojim saradnicima, kolegama, privrednim subjektima, zdravstvenim i prosvetnim radnicima, penzionerima, mladima, radnicima i svima ostalima koji su predanim i upornim radom dali doprinos prosperitetu našeg grada i regiona. Veliki Hemingvej je zapisao da naša budućnost zavisi od naših sadašnjih dela, a sadašnjost je oslikana onim što smo radili juče. Privredni razvoj je osnova svakog prosperiteta, a ljudi nosioci pokretačke snage. Grad eskovac je, u tom pogledu, napravio veliki iskorak.

U ime nagrađenih se zahvalila doktorka Suzana Mitić, ističući da su priznanje isposlovali svi zaposleni u zdravstvu.

Nagrade “Kapena Miša Anastasijević“, u vidu plakete, povelje i diplome, dobili su i: Nebojša Dimitrijević, direktor opšte bolnice Leskovac, dr Milan Petrović, pomoćnik direktora OB, doktor Dragan Jovanović, glavni tehničar bolnice Aleksandar Jovanović, glavna medicinska sestra Doma zdravlja, Danijeli Stojković, doktorkaSuzani Mitić.

Priznanja su dodeljena i leskovačkim preduzećima: “Akva park“, “Keramika“ Leskovac, Turistička agencija “Bavka“, Kompanija “Dits“, Preduzeće “Gorš“, “Ranđelović“ iz Strojkovca, Dom zdravlja DCM, “Bim tex“, Zemljiradničkoj zadruzi “Moravac“ i “Frenki komercu“.

Check Also

Rode odmarale, Hitna pomoć imala 17 kućnih poseta i 46 pregleda

Rode su odmarale u danu za nama. Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 časa u …

Оставите одговор