hotel bell

Prilika za posao za više od 450 Leskovčana – U četvrtak Sajam zapošljavanja

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje 37. Sajam zapošljavanja, u četvrtak 30. marta, u 11.00 sati, u sportskoj hali „Partizan“ u Leskovcu.

Na prvom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja učešće je najavilo 30 poslodavaca iz oblasti drvoprerađivačke, tekstilne i industrije građevinskog materijala, proizvodnje i prerade hrane, elektroindustrije, usluga osiguranja i trgovine.

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 450 lica različitih profila zanimanja: dipl.ekonomisti, menadžeri, pravnici, inženjeri tehničkih struka, šivači, stolari, tapetari, kuvari, konobari, recepcioneri, monteri nameštaja, mašinski mehaničari, električari, operateri, magacioneri, pakeri, vozači, viljuškaristi, prodavci, kasiri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim javnim pozivima i konkursima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Check Also

UPOZORENJE METEOROLOGA: Do nedelje na jugu Srbije na snazi narandžasti meteo alarm

Republički Hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na vremenske (ne)prilinike danas i za vikend. Na …

Оставите одговор