Home / DRUŠTVO / Prijem za Riblju Čorbu i Van Gog: Vi ste ozbiljni domaćini, uživamo da sviramo u Leskovcu
hotel bell

Prijem za Riblju Čorbu i Van Gog: Vi ste ozbiljni domaćini, uživamo da sviramo u Leskovcu

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović priredio je večeras prijem za članove rok grupa Riblja Čorba i Van Gogh koje su večeras zadužene za dobro raspoloženje posetilaca Roštiljijade.

Velikani srpske rok scene uvek su rado viđeni u Leskovcu gde imaju svoju, brojnu publiku.

-Imam privilegiju da kao domaćin ugostim dva najistaknutija benda sa ovih prostora. Njihovo prisustvo je siguran pokazatelj o značaju mesta Roštiljijade u turističkoj ponudi Balkana. Siguran sam da će publika dugo pamtiti vaše večerašnje nastupe, ali i da ćete vi uživati u bogatoj ponudi naših gastronomskih specijalitetima, gostoprimstvu, brojnim prirodnim lepotama i spomenicima kulture našeg grada, te poneti uspopmene koje će vas stimulisati da se ponovo vraćate u naš grad – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Svaki koncert u Leksovcu je bio fantastičan – poručili su iz Riblje Čorbe.

-Nama novi album „Da tebe nije“ izlazi sada u septembru pa ćemo publici predstaviti i neke nove pesme. Publika je u Leksovcu vatrena, pevaju sa nama sve vreme i znaju sve pesme – rekao je Miša Aleksić, basista Riblje Čorbe.

U opuštenoj atmosferi. Đule Van Gog je rekao da je zapamtio sve što je rekao Miša kako bi to i ponovio i izazvao smeh okupljenih u svečanoj sali Grada Leskovca.

– Publika je vrlo tempreamentna i vatrena, žene su seksi, muškarci su… Vi ste, bez šale, ozbiljni domaćini. Inače, Roštiljijada je manifestacija koja mladim ljudima ne znači nešto puno u Beogradu, ali se to sve više menja. Sve više se okupljaju i dolaze na ovaj sajam zadovoljstva. Verujte da koliko je nama prijatno, toliko je i tim mladim ljudima prijatno da budu ovde – istakao je Đule, frontmen grupe Van Gogh.

U duplom rokerskom programu, treće veče jubilarne 30 Roštiljijade obeležiće koncerti Riblje Čorbe i Van Goga.

Check Also

U Lebanu danas Humanitrni bazar „Tezga život znači“

Na platou ispred DK „Radan“ u Lebanu u toku je humanitarni bazar „Tezga život znači“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *