hotel bell

Premrežena Zelena zona: Još jedna saobraćajnica u službi postojećih i novih fabrika

Nova ulica je dugačka 265 metara, vodi duž pruge i ulaza u “Aptiv“, i za njenu izgradnju je izdvojeno 9,6 miliona dinara

Zelena industrijska zona, polako se popunjava novim proizvodnim i skladišnim pogonima. Pored “Aptiva“, objekte su izgradili turski “Erenli“ i “Statovac“, koji je pored kupio još jednu parcelu.

– Obećali smo da ćemo privrednicima obezbediti najbolje uslove za poslovanje u Zelenoj zoni. Podsetiću vas da smo na ovoj lokaciji izgradili kružnu raskrsnicu, vrednu 37 miliona dinara, zatim su uređeni pristupna saobraćajnica, parking prostor i osvetljenje kod fabrike “Aptiv“, a u narednoj fazi i put kod tadašnje parcele, a danas Distributivnog centra “Statovac“. Za sve pomenuto smo izdvojili 80 miliona dinara. U fazi III je završena atmosferska kanalizacija, istakao je gradonačelnik Cvetanović.

Nova saobraćajnica je dugačka 265 metara, i trenutno se presvlači drugim slojem asfalta. Postavljeni su stubovi za rasvetu i očekuje se samo ugradnja svetiljki. Posao je bio poveren preduzeću “AB kop“, dok je na osvetljenju radila firma “Lux“ Leskovac.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор