Home / DRUŠTVO / Preko nove komorske usluge, proverite solventnost potencijalnih poslovnih partnera
hotel bell

Preko nove komorske usluge, proverite solventnost potencijalnih poslovnih partnera

Srpskim privrednicima od skora je dostupna nova usluga Privredne komore Srbije, jednostavnog naziva “Proverite“, koja omogućava proveru boniteta domaćih i stranih poslovnih partnera, procenu rizika od naplate i osiguranje potraživanja.

U saradnji sa Društvom za upravljanje rizicima COFACE, jednim od tri svetska lidera u osiguranju potraživanja, firme u Srbiji, putem nove E-usluge “Proverite“, na portalu eUsluge, mogu dobiti poslovne informacije o finansijskom riziku, stabilnosti poslovanja dobavljača i kupaca u zemlji i inostranstvu, kao i predvidivosti određenih pokazatelja poslovanja.

U pitanju su ključni faktori u postupku širenja tržišta i pronalaženja novih partnera. Poručivanjem i preuzimanjem izveštaja, dobija se uvid u finansijsku stabilnost kompanije, kao i informacije o statusu i istorijatu.

Kroz istu uslugu, firme mogu da provere i sopstveni bonitet. “Proverite“ je još jedna od digitalizovanih usluga Privredne komore Srbija, koja će doprineti unapređenju efikasnosti servisa u skladu sa potrebama članica i poslovne zajednice.

Check Also

U okrugu u poslednja 24 sata, još 94 osobe pozitivne na koronu

U poslednjih 24h od 442 rezultata (od toga za grad Leskovac 294) – 94 rezultata …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *