Početna / GRADOVI / Leskovac / Preko 2000 leskovčana podržalo listu Srpske napredne stranke za Narodne poslanike

Preko 2000 leskovčana podržalo listu Srpske napredne stranke za Narodne poslanike

Podršku listi Srpske napredne stranke za predstojeće parlamentarne izbore juče je dalo preko 2000 građana Leskovca i okoline.

Prikupljanje potpisa bilo je organizovano na šest lokacija, dva mesta u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac, u prostorijama MZ Milentije Popović u naselju Dubočica, prostorijama MZ Bobište, prostorijama Srpske napredne stranke u Grdelici i domovima kulture u Pečenjevcu i Vučju.

GrO Srpske napredne stranke Leskovac, na čelu sa predsednikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem, zahvaljuje svim sugrađanima koji su juče odvojili svoje vreme i potpisom podržali listu SNS-a za predstojeće parlamentarne izbore.

„Vaša podrška nam neizmerno znači. Zahvaljujući toj podršci mi imamo snagu da zemlju vodimo u prosperitet i budućnost, zarad svih nas i sve naše dece“ – poručio je Goran Cvetanović svima koji su juče potpisali podršku za listu.

GrO SNS Leskovac obaveštava sve zainteresovane građane da danas, 05.03.2020. svojim potpisom mogu podržati listu za izbor odbornika u Skupštini grada Leskovca i to mogu uraditi na istim lokacijama, odnosno u prostorijama GrO SNS Leskovac, stranačkim prostorijama u Grdelici, u prostorijama mesnih zajednica Milentije Popović i Bobište, i u domovima kulture u Pečenjevcu i Vučju.

Pogledaj takodje

Još 3 osobe preminule, Korona do sada odnela 31 život – Potvrđeno 111 novih slučajeva, ukupno zaražena 1.171 osoba

Od posledica Korona virusa u protekla 24 časa preminule su 3 osobe, saopšteno je na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *