Početna / EKONOMIJA / Novi lokali u okviru hotela Beograd, uz novi trg za novi, lepši i sadržajniji centar grada

Novi lokali u okviru hotela Beograd, uz novi trg za novi, lepši i sadržajniji centar grada

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović održao je danas konferenciju za medije ispred lokala koji su otvorenih u okviru hotela Beograd.

Prva faza radova koja podrazumeva rekonstrukciju fasade i oprema četiri lokala koji su od danas zvanično počeli sa radom se privodi kraju i tim povodom je održana konferencija za medije na kojoj su govorili gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović i jedan od investitora Dragan Stanisavljević.

Gradonačelnik je čestitao dvojici investitora koji su do sada u ovaj projekat uložili oko 3,5 miliona evra na inicijativi i uspehu koji su sada postigli i dodao:

„Svedoci smo da se u našem gradu neprekidno i radi i gradi i da je iz dana u dan sve više modernih zgrada i zdanja koje krase dobro poznate, i svima drage, ulice. Obnova, modernizacija i adaptacija kultnog hotela Beograd je naišla na sveopšte odobravanje i ushićenje naših sugrađana.

Raduje me što centar našeg grada dobija novo ruho koje će doseći svoj maksimum kada radovi na izgradnji trga vredni 223 miliona dinara budu završeni. Biće to jedna lepa, funkcionalna celina i grad će biti mnogo moderniji, mnogo savremeniji i lepši.“

Кako je najavljeno adaptacija i rekonstrukcija ostatka objekta tek predstoji i izvodiće se u dve faze koje će obuhvatiti radove na izgradnji velikog restorana, 2 kafića, panoramskog lifta i sky kafea kao i velike i male svečane sale i kongresne sale, opremanje hotelskih soba, saune, teretane.

Dragan Stanisavljević je istakao da je u ovaj projekat otpočeo u maju i da će kada radovi budu završeni oko 130 radnika zasnovati radni odnos u ovom kompleksu. On se zahvalio gradonačelniku i lokalnoj samoupravi na kontinuiranoj pomoći i podršci.

Nakon obraćanja usledio je obilazak novootvorenih lokala koji su već bili prepuni posetilaca, a svi sugrađani su pozvani da uzmu učešće u takozvanom donatorskom satu koji kompanija DM organizuje od 6 do 7 časova sav prikupljeni prihod će biti doniran dnevnom boravku „Duga“.

Pogledaj takodje

Još 3 osobe preminule, Korona do sada odnela 31 život – Potvrđeno 111 novih slučajeva, ukupno zaražena 1.171 osoba

Od posledica Korona virusa u protekla 24 časa preminule su 3 osobe, saopšteno je na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *