Početna / DOGAĐAJI / Predstavnici opštine Kriva Palanka posetili Leskovac
hotel bell

Predstavnici opštine Kriva Palanka posetili Leskovac

Nedelju dana nakon dolaska ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović, Njegove ekselencije Sema Fabricija, ministra za lokalnu samoupravu Severne Makedonije Gorana Milevskog i pomoćnika ministra finansija Marka Jovanovića i najave otvaranja Prvog poziva za podnošenje predloga projekata u okviru Programa prekogranične saradnje Republike Srbije i Republike Severne Makedonije, predstavnici opštine Kriva Palanka posetili su Leskovac.

Održan je radni sastanak sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem i njegovim saradnicima i gradonačelnikom Krive Palanke Borjančom Micevskim i njegovim saradnicima, Saškom Dodevskim i Lidijom Mitovskom. Tema sastanka bila je zajedničko učešće u podnošenju predloga projekta u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbije- Severna Makedonija na kom su dogovoreni prvi koraci ka zajedničkom partnerstvu.

Da podsetimo, vrednost sredstava prvog poziva koji je otvoren prošle nedelje iznosi 1. 260 000 evra, i poziv traje do kraja septembra.

Predstavnici opštine Kriva Palanka prilikom posete Leskovcu obišli su i leskovačke kulturne institucije: Narodno pozorište Leskovac i Narodni muzej Leskovac, kao i kupalište na Vučjanki, i izrazili veliko oduševljenje i zadovoljstvo.

Pogledaj takodje

Sutra isplata posebne novčane naknade za mesec mart

NSZ filijala Leskovac obaveštava svoje korisnike da će sutra krenuti sa isplatom posebne novčane naknade. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *