hotel bell

Predstavljen i podeljen novi broj Informatora, koji donosi opsežnu analizu godine za nama

Citirajući predsednika Aleksandra Vučića, koji kaže da u 2023. godini, moramo nastaviti da se borimo da sačuvamo našu Srbiju, obezbednimo nova radna mesta i radimo na povećanju plata i penzija, poslednji broj stranačkog glasila Srpske napredne stranke, predstavio je Milan Dimitrijević

– Ovaj broj Informatora donosi informacije o najvažnijim događanima u prošloj godini i to, po mesecima. Tu su intervjui sa predsednikom IO Srpske napredne stranke, Darkom Glišićem i ministarkom za zaštitu životne sredine, Irenom Vujović. Panorama je u ovom broju posebno zanimljiva, a kad je u pitanju Leskovac, neke od najvažnijih aktivnosti su: svečanost povodom desetogodišnjice rukovođenja gradom, gradonačelnika Gorana Cvetanovića, podela Informatora u organizaciji Unije mladih, tribina saveta za ekologiju i društvene delatnosti na temu uštede energije, pokloni mališanima i višečlanim porodicama, koje je pripremio Savet za kulturu, Dani vodenice u Vučju, rehabilitacija puta Donja Jajna-Šišince i rekonstrukcija saobraćajnice ka Repetitoru na brdu Hisar.

U najnovijem broju Informatira, u odeljku posvećenom Leskovcu, može se pročitati i informacija o izgradnjie vodovodne mreže u Svircu, učešću 25 najboljih studenata iz Leskovca, na međunarodnom samitu na Zlatiboru i mnoge druge.

Check Also

Kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode?

Saobraćajne nezgode su čest i neizbežan deo svakodnevnog života. U takvim situacijama, šteta nastala povredama …

Оставите одговор