hotel bell

Predsednik Vučić, na svom profilu objavio fotografiju Donjeg Prisjana u opštini Vlasotince, kao prvog pobednika konkursa za najlepši predeo Srbije

Naime, pre nekoliko dana otvoren je foto konkurs za najlepše predele Srbije, a Vučić je juče na svom Instagram profilu objavio fotografiju izabranu za prvog pobednika konkursa. U pitanju je fotografija Negoslave Stanojević, na kojoj je predeo u selu Donji Prisjan u opštini Vlasotince

Dragi sugrađani, iako je foto konkurs Naša najlepša Srbija počeo tek pre nekoliko dana, već nam je pristiglo na stotine predivnih fotografija.

Hvala sto ste se odazvali u tolikom broju, što nam govori ne samo da je Srbija prelepa zemlja, vec i da naši građani imaju dobro oko za sjajne fotografije.

Ove nedelje imamo i prvog pobednika: u pitanju je fotografija Negoslave Stanojević, a snimljena je u selu Donji Prisjan, u zaseoku Livađe“, objavio je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik Srbije je juče na svom nalogu pozvao građane da šalju fotografije najlepših predela Srbije, u cilju promovisanja lepote naše zemlje.

Svake nedelje biće odabrana najlepša, a istu će na Instagram profilu @buducnostsrbijeav, objaviti Aleksandar Vučić.

Na kraju godine, fotografija koja bude dobila najviše “lajkova“, biće nagrađena, a predsednik će prirediti prijem za autora. Važno je da građani šalju samo autorske fotografije i da ostave svoje kontakt podatke.

Check Also

Gradonačelnik obilazak javnih preduzeća počeo od “Vodovoda“

U prvoj, u nizu poseta javnim preduzećima, gradonačelnik Goran Cvetanović se upoznao sa aktuelnim dešavanjima …

Оставите одговор