hotel bell

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao radove na izgradnji Gradskog stadiona u Leskovcu: Prve utakmice u aprilu

Na početku današnjeg boravka u Leskovcu predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišaš je radove na izgradnji novog Gradskog stadiona u Leskovcu.

Na novom stadionu, uz domaćina gradočelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića i predstavnike lokalne samouprave, predsednik Srbije dočekali su neki od legendarnih fudbalera Dubočice ali i kompletan pogon leskovačkoh srpskoligaša.

Fudbaleri Dubočice uručili su predsedniku poklon – uramljen dres Dubočice sa brojem 10 na leđina i ispisanim imenom A. Vučić.

Vučić se u razgovoru sa fudbalerima Dubočice interesovao kako se odvija takmičenja i za koje vreme mogu da stignu i do Super lige Srbije, odnosno navjišeg ranga takmičenja u zemlji.

Predsednik Vučić nije krio zadovoljstvo tokom radova ali i izgledom stadiona. U razgovoru sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanović i direktorom Kancelarije za javna ulaganja Markom Blagojević izneo predlog da svi novi stadionu budu deo jednog, republičkog javnog preduzeća Stadioni Srbije kako bi se obezbedilo njihovo adekvatno održavanje nakon završetka izgradnje novih stadiona u Leskovcu, Zaječaru i Loznici.

Predsednik Srbije je najavio da će radovi na izgradnji Gradskog stadiona biti završeni do kraja marta i da će prve utakmice fudbaleri Dubočice moći da igraju već u aprilu. Vučić je najavio i dolazak i utakmice reprezentacije Srbije, o čemu je, kako je naglasio, već razgovarao sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Vučić je istakao da veruje da nigde ne bi bila tako dobra atmosfera kao u Leskovcu. Predsednik je fudbalerima Dubočice poželeo puno uspeha, da uđu u Prvu ligu Srbije i izrazio uverenje i da će čitav ovaj deo grada uz stadion da oživi.

Vučić je i na svom profilu na Instagramu objavio svoje utiske o novom Gradskom stadionu.

Check Also

Mali: Od danas uvećane penzije na računima penzionera

Prve uvećane penzije za devet odsto danas će biti na računima penzionera koji pripadaju kategoriji …

Оставите одговор