Home / DRUŠTVO / Počinju pripreme za asfaltiranje trotoara u ulici Moše Pijade: Najveći problem parkirani automobili
hotel bell

Počinju pripreme za asfaltiranje trotoara u ulici Moše Pijade: Najveći problem parkirani automobili

Ekipe Preduzeća “Perica Jović“ iz Vlasotinca, počeli su jutros postavljanje zaštitnih mreža po ivicama budućeg gradilišta, jer će uskoro početi asfaltiranje trotoara u ulici Moše Pijade.

– Radiće se parcijalno. Najpre će biti asfaltiran trotoar od Fonda za zdravstveno osiguranje do crkve, pa apelujemo na stanare zgrada uz koje prolazi pešačka staza, ali i svih ostalih sugrađana da privremeno za svoje automobile nađu druga parking mesta. U drugoj fazi, radićemo trotoar preko puta, znači od Dunav osiguranja do crkve, zatim će biti rehabilitovane trotoarske površine s druge strane ulice 11. oktobar, koje su i najviše oštećene, kaže naš sagovornik.

Izrada tehničke dokumentacije i izvođenje radova, prema Srednjoročnom programu uređenja građevinskog zemljišta za period od 2022. do 2005. godine, koštaće 24,6 miliona dinara.

Check Also

Gradski odbor Nove DSS poziva građane da se pridruže šetnji koju u petak u Leskovcu, organizuje Srpska pravoslavna crkva i podrže hrišćanske i porodične vrednosti

Gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije podržao je porodičnu šetnju najavljenu za petak u Leskovcu. …

One comment

  1. Apelujemo na parking servis da stanarima zgrada koji vec imaju placene stanarske parking karte,obezbedi mesta ili zonu gde bi mogli privremeno da se parkiraju dok se radovi u ulici ne zavrse .

Оставите одговор