hotel bell

Počinje druga faza rekonstrukcije Bolnice: Mole se pacijenti za strpljenje i razumevanje

Foto: arhiva

Zbog početka druge faze rekonstrukcije glavne zgrade Opšte bolnice Leskovac,doći će do novih izmeštanja , među kojima su i službe laboratorije i transfuzije, navode iz ove institucije.

Služba laboratorijske dijagnostike će se izmeštati dana 09.i 10.03.2023.( četvrtak i petak ),preseliće se u zgradu rehabilitacije u prizemlju i nastaviti sa redovnim radom od ponedeljka. Mole se pacijenti da u četvrtak i petak kada se vrši preseljenje sve planirane analize( IMUNOHEMIJSKE,FT4,TSH,Tpo at,Tg at,TUMOR MARKERI,INSULINEMIJU), a koje nisu hitne budu odložene, a sve hitne će kao i dosad raditi u Domovima zdravlja ( to su osnovne analize KKS,BIOHEMIJA,URIN).

Služba transfuziologije će za sada premeštati samo deo svoje aparature , pa se mole trudnice i stranke da planirane analize (faktori koagulacije, PT,aPTT,D- dimer ), pomere za ponedeljak kada će se nastaviti sa radom.

Molimo sve naše pacijente i sugrađane za strpljenje i razumevanje, i da zajedničkim snagama ispratimo i ovu fazu rekonstrukcije – navode iz Opšte bolnice Leskovac.

Check Also

Ulica Jovana Stamenkovića u Predejanu, po prvi put dobila asfalt

Saobraćajnica je dugačka 240 metara, a za njenu izgradnju, iz budžeta grada je izdvojeno nešto …

Оставите одговор