Početna / DRUŠTVO / Počelo asfaltiranje ulice iznad crkve u Predejanu

Počelo asfaltiranje ulice iznad crkve u Predejanu

U Predejanu je danas počelo asfaltiranje deonice puta u dužini od 400 metara, koja se nalazi iznad crkve u pomenutom mestu.

Tim povodom radove je obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je istakao da ovo mesto ima dosta dece i mladih kojima će ovaj put puno značiti.

„Deo ulice u dužini od 510 m čije asfaltiranje danas završavamo izgrađen je 2016. godine.Sada se završavaju radovi na deonici dugoj 400 metara i za tu namenu izdvojili smo 5,6 miliona dinara. Nedavno ja asfaltom presvučen ukrstaj dva državna puta kod motela Predejane, asfaltirane su i veze starog autoputa ka Predejanu i veze kad Crnoj Travi u dužini od 1800 metara. Ukupna vrednost na rehabilitaciji kolovoza je 11,6 miliona dinara. U vašem kraju takođe smo renovirali fiskulturnu salu u kojoj uloženo 2 miliona dinara, a u toku ove godine očekuju nas radovi na rekonstrukciji OŠ“Aca Sinadinović“ – kazao je Cvetanović.

Meštanka ovog mesta dr Aleksandra Stojilović istakla je da je značaj asfaltiranja ovog puta ogroman s obzirom na to da 30% dece koja pohađaju OŠ “Aca Sinadinović” prolaze ovim putem, ali i zbog svih ostalih ljudi koji žive u velikom naselju iznad crkve.

I.D.

Pogledaj takodje

Još 3 osobe preminule, Korona do sada odnela 31 život – Potvrđeno 111 novih slučajeva, ukupno zaražena 1.171 osoba

Od posledica Korona virusa u protekla 24 časa preminule su 3 osobe, saopšteno je na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *