Početna / Korona Virus / Fudbalske, košarkaške i rukometne utakmice do daljeg pred praznim tribinama

Fudbalske, košarkaške i rukometne utakmice do daljeg pred praznim tribinama

Na osnovu odluke Vlade Srbije zbog Korona virusa će sva sportska takmičenja do daljeg biti organizovana bez prisustva publike.

Košarkaši Zdravlja sutra u 17 časova dočekuju ekipu Sveti Đorđe, dok rukometaši Dubočice u nedelju u derbi meču koji odlučuje o plasmanu u Plej of dočeluju Novi Pazar.

-Obe ekipe su sličnog kvaliteta i očekuje nas velika borba. Na žalost, imamo dosta problema sa zdravstvenim biltenom igrača. Ipak, na našem terenu mi smo favoriti i samo nas pobeda interesuje. Svesni smo da moramo da pobedimo ako želimo u plej-of i trudićemo se da to i uradimo – rekao je na konferenciji za medije trener RK Dubočica 54 Saša Pejčić.

Konkretno uputstvo klubovima dostavio je Fudbalski savez Regiona istočne Srbije

OBAVEŠTENJE FS RIS:

Poštujući najnoviju Odluku Vlade Republike Srbije o igranju svih utakmica na teritoriji Republike Srbije bez prisustva publike, a u cilju sprečavanja širenja COVID-19 virusa, obaveštavaju se svi učesnici fudbalskih utakmica o načinu sprovođenja ove Odluke:

-Sve utakmice u svim ligama koje se organizuju na teritoriji Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije (Srpska liga „Istok“, zonske lige „Istok“, „Jug“, „Centar“ i „Zapad“, Lige mlađih kategorija FSRIS, Futsal lige FSRIS, Lige ženskog fudbala FSRIS i sve lige okružnih i opštinskih fudbalskih saveza) IGRAĆE SE BEZ PRISUSTVA PUBLIKE.

Pored igrača i zvaničnih službenih lica klubova dozvoljeno je prisustvo još:

-maksimalno po 10 članova delegacija domaćeg i gostujućeg kluba

-maksimalno 5 redara

-maksimalno 8 sakupljača lopti

-akreditovani predstavnici medija (novinari, snimatelji) i to van ograđenog dela terena za igru, bez kontakta sa igračima i službenim licima.

Ova Odluka stupa na snagu danom objave na zvaničnom sajtu FSRIS i važiće do nove Odluke Vlade Republike Srbije.

Obavezuju se svi okružni savezi i FS Niša da ovu odluku sprovedu u takmičenjima na svojim teritorijama.

Pogledaj takodje

Potvrđeno 247 novih slučajeva, ukupno zaraženo 2.447 ljudi – U poslednja 24 časa Korona odnela još 3 života, do sada umrla 61 osoba

U poslednja 24 časa u Srbiji je testirano 1.047 ljudi, a na Korona virus je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *