Početna / DRUŠTVO / POČELI RADOVI: Nema više velike sale Hotela Beograd
Dionis Restoran

POČELI RADOVI: Nema više velike sale Hotela Beograd

Na mestu Velike sale Hotela “Beograd“, nekada prestižnog mesta za svadbena, maturska i sva druga veselja i zabave, sada je prazan prostor.

Iako je, zbog visoke ograde, lokacija nedostupna direktnom pogledu, sa druge strane ulice, vidi se kako i poslednje delove zidova, ruši veliki bager.

Istu sudbinu doživela je i terasa  ispred sale, a nije poznato kakvi su planovi vlasnika sa ovim prostorom.

Iako je Leskovčane obradovala vest da je ruinirana zgrada Hotela “Beograd“, nekadašnje uzdanice Hotelsko-ugostiteljskog  preduzeća “Balkan“, konačno dobila vlasnika, koji će joj vratiti stari sjaj, ne možemo da ne pomenemo komentare slučajnih prolaznika, posebno starijih, da još jedan simbol Leskovca odlazi u istoriju.

Pojedini su sliku ovekovečili mobilnim telefonom, a ostali, uspomene na ovo kultno mesto, pohranili u sećanju.

S. Ć.

Pogledaj takodje

U utorak bez struje tri stambene zgrade i dva naselja u Leskovcu

ED Leskovac obaveštava svoje korisnike da će zbog redovnih godišnjih revizija bez struje 26. maja …

2 Komentari

  1. Pouzdani i tacni, uvek odmereni, sigurno bi imali vise klikova da stavite ono sokantno ili necete verovati, ali ovako ste oni pravi i najbolji. Svaka cast. Ostanite broj 1.

  2. Ti stariji nisu smeli da dopuste da centar grada postane svratiste beskucnika i narkomana. Njima je najlakse da kritikuju. Voleo bih da se ove slike uporede sa slikama kroz jednu godinu pa da se onda nadje neka zamerka ljudima koji ulazu u nas grad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *