Home / GRADOVI / Leskovac / „PIMP ZONA“ RADIJA „S“ U UTORAK U LESKOVCU Pobednik putuje na SP u Rusiji i vodi 10 prijatelja
hotel bell

„PIMP ZONA“ RADIJA „S“ U UTORAK U LESKOVCU Pobednik putuje na SP u Rusiji i vodi 10 prijatelja

U utorak 5. juna u Leskovcu će biti organizovana „Pimp zona “ Radija S čiji će pobednik na kraju takmičenja putovati na Svetsko prvenstvo u fudbalu i sa sobom povesti još 10 svojih prijatelja.

Leskovac je jedan od devet gradova u kojima se ovo takmičenje organizuje. Pored Leskovca takmičenje se organizuje i u Kraljevu, Novom Sadu, Kragujevcu, Somboru, Nišu, Subotici, Loznici i Beogradu.

U Leskovcu će takmičenje biti organizovano u utorak 5. juna. Prijavljivanje takmičara je od 11 do 12 sati, a pravo nastupa imaće samo 270 takmičara koji se prvi prijave.

Pimpovanje počinje u 12 i traje do 15 časova.

Evo i izvoda iz pravila:

Na znak voditelja programa otpočinju pimpovanje lopte koje je ograničeno na 60 sekundi. U isto vreme će se takmičiti po dva takmičara, dok će brojanje biti javno. Brojanje će od strane organizatora vršiti član komisije. Nakon 60 sekundi oglasiće se pištaljka koja označava kraj nastupa takmičara. Takmičaru kome lopta dotakne tlo i pre isteka 60 sekundi završava sa takmičenjem i upisuje mu se broj pimpovanja koji je ostvario do udarca lopte o tlo (podlogu).

Sve detalje možete naći na sajtu Radija S.

Pobednici takmičenja u 9 gradova učestvovačće u finalu 14. juna. Pobednik kviza će osvojiti put u Moskvu na jednu od utakmica fudbalske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu i na put će moći da povede još 10 prijatelja.

 

Check Also

U petak bez struje 9 ulica u Leskovcu

I u petak će ekipe leskovačke Elektrodistribucije obavljati radove na reviziji Travostanica. „Obaveštavaju se korisnici …

Оставите одговор