Početna / DRUŠTVO / FOTO PRIČA – RAZIGRANE ULICE: Deca iz leskovačkih vrtića igrala sa roditeljima

FOTO PRIČA – RAZIGRANE ULICE: Deca iz leskovačkih vrtića igrala sa roditeljima

Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ organizovala je po sedmi put manifestaciju „Razigrane ulice“ sa temom „Putovanje Evropom“.

Deca iz leskovačkih vrtića igrala su i plesala sa svojim roditeljima, uglavnom mamama, pa je centar grada bio ispunjen dečijim osmesima, pesmom i igrom.

-Na ovom svetu ne postoji ništa lepše od srećnog i nasmejanog deteta, zato su manifestacije poput današnje veoma značajne jer Leskovac ispunjavaju dečjom grajom, smehom i uveseljavaju sve nas. Deca i mladi su naša budućnost, zato saniramo i uređujemo škole, vrtiće, terene, igrališta i parkove kako bismo im obezbedili što bolje uslove za život, razvoj, druženje i igru. Draga deco, kada vas vidim ovako nasmejane i razigrane, moje srce, a verujem i srca svih Leskovčana su puna. Želim vam da se danas lepo zabavite i uživate u plesu sa mamama, tatama i vašim vaspitačima i da se sledeće godine ponovo družimo na istom mestu – rekla je zamenica gradonačelnika Leskovca Jasmina Ranđelović.

Pogledaj takodje

Članovi MZ „Donji Bunibrod“ posetili sugrađanku Veru Urošević

Danas su članovi MZ „Donji Bunibrod“ sproveli humanitarnu akciju posetivši socijalno ugroženu sugrađanku Veru Urošević …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *