hotel bell

OVDE TE ČEKA BONUS PROTIV MALERA – Nadmaši sujeverje i doživi sreću uz Meridianbet!

Svi znaju da petak 13. važi za baksuzan dan, ali Meridianbet želi da dokaže suprotno. Kod nas, petak 13. postaje dan sreće! Sve što je potrebno da uradite je da uplatiti depozit od najmanje 313 RSD i odigrati tiket sa tačno 13 parova, jer možda baš vi osvojite fantastične bonuse!

Važno je napomenuti da ukupna kvota na tiketu treba biti veća od 13. To je jedini uslov za ulazak u trku za neodoljive nagrade.

A nagrade su zaista fantastične! Ukupno 13 srećnika će biti nagrađeno sa po 1.313 RSD sportskog bonusa i 13 dana sa po 100 spinova u igri “Zombi Apokalipsa”. To znači da vas čeka 1.313 RSD na vašem sportskom računu i čak 1.300 spinova da se borite protiv zombija i osvojite fantastične dobitke.

Sada je pravo vreme da zaboravite sve predrasude o petku 13. i okušate sreću uz Meridianbet. Ne gubite vreme – pretvorite petak 13. u svoj srećan dan! Ovo je prilika da se suprotstavite sujeverju i pokažete da sreća ne poznaje datume. Uz Meridianbet, svaki petak može biti dan za pamćenje.

Prijavite se, uplatite depozit i odigrajte tiket sa 13 parova sa kvotom većom od 13. Možda baš vi budete jedan od 13 srećnika! A ukoliko vam ovo zvuči primamljivo –registrujte se odmah na ovom linku i preuzmite 4.000 dinara bonusa dobrodošlice.

Check Also

Leskovčanima podeljen novi broj stranačkog glasila – SNS Informator

Leskovački naprednjaci deli su danas našim sugrađanima novi broj stranačkog glasila SNS Informator u kome …

Оставите одговор