Početna / DRUŠTVO / Otvorena nova apoteka „Benu“ u okviru objekta „Roda“ u Leskovcu
Bilbordi

Otvorena nova apoteka „Benu“ u okviru objekta „Roda“ u Leskovcu

Danas je u Leskovcu svečano otvorena nova u lancu apoteka „Benu“.

Apoteka se nalazi u okviru prodajnog objekta „Roda“ u Leskovcu, a prethodno je „Benu“ otvorio svoju apoteku i u novoj „Idea Super“.

-Benu koja važi za jednu od najuspešnijih i najboljih lanaca apoteka u Srbiji. Apoteke „Benu“ su našle svoje mešto na tržištu i put do potrošača u Leskovcu i stalno rade na unapređenju svojih usluga i edukaciji stručnog kadra. Apoteke u okviru Rode i Super Idee su dobra vest za naše građane. I pored izazova s akojima se Apotekarska ustanova u Leskovcu susrela u poslednje vreme ne postoji nikakav problem što se tiče snabdevanaj potrošača lekovima, a pored toga lekovi s ena recep izdaju i u privatnim apotekama. Još jedna dobra vest je to je da je još jedan lanac apoteka posle sastanka sa gradonačelnikom Leksovca dr Goranom Cvetanovićem najavio rad apoteka 24 časa dnevno – rekla je Andrea Tošić, pomoćnik gradonačelnika Leskovca.

Pogledaj takodje

Prošle godine rođena 1.791 beba manje nego 2019., broj umrlih veći za 13.991 – najveća razlika u mesecima jakih udara Korona virusa

Republički zavod za statistiku saopštio je da je u Srbiji u 2020. godini broj živorođenih …

Jedan komentar

  1. Pa sta ako je otvorena to je privatna apoteka kao i svaka druga koja je otvorena u ovom gradu,,sve privatne apoteke izdaju lekove na recept i civilnim i vojnim osiguranicima,pri tom su vlasnici Dipl.farmaceuti licno a ovde se ne zna ni ko je ni sta je to strani lanci koji guse poslovanje manjih apoteka sa vise desetogodisnjom tradicijom.Pri tom krse kodeks ponasanja koji preporucuje Komora a to je isticanje popusta i akcija reklamiranje u pisanim u stampanim medijima j navodjenje na povecanu potrosnju lekova sto je zakonom zabranjeno!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *