Početna / DRUŠTVO / Otvorena nova apoteka „Benu“ u okviru objekta „Roda“ u Leskovcu

Otvorena nova apoteka „Benu“ u okviru objekta „Roda“ u Leskovcu

Danas je u Leskovcu svečano otvorena nova u lancu apoteka „Benu“.

Apoteka se nalazi u okviru prodajnog objekta „Roda“ u Leskovcu, a prethodno je „Benu“ otvorio svoju apoteku i u novoj „Idea Super“.

-Benu koja važi za jednu od najuspešnijih i najboljih lanaca apoteka u Srbiji. Apoteke „Benu“ su našle svoje mešto na tržištu i put do potrošača u Leskovcu i stalno rade na unapređenju svojih usluga i edukaciji stručnog kadra. Apoteke u okviru Rode i Super Idee su dobra vest za naše građane. I pored izazova s akojima se Apotekarska ustanova u Leskovcu susrela u poslednje vreme ne postoji nikakav problem što se tiče snabdevanaj potrošača lekovima, a pored toga lekovi s ena recep izdaju i u privatnim apotekama. Još jedna dobra vest je to je da je još jedan lanac apoteka posle sastanka sa gradonačelnikom Leksovca dr Goranom Cvetanovićem najavio rad apoteka 24 časa dnevno – rekla je Andrea Tošić, pomoćnik gradonačelnika Leskovca.

Pogledaj takodje

U Velikoj Sejanici završena izgradnja objekta Mesne zajednice i ambulante – Grad uložio 2,5 a sami meštani 4 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas prilikom posete Velikoj Sejanici i novi, kompletno …

Jedan komentar

  1. Pa sta ako je otvorena to je privatna apoteka kao i svaka druga koja je otvorena u ovom gradu,,sve privatne apoteke izdaju lekove na recept i civilnim i vojnim osiguranicima,pri tom su vlasnici Dipl.farmaceuti licno a ovde se ne zna ni ko je ni sta je to strani lanci koji guse poslovanje manjih apoteka sa vise desetogodisnjom tradicijom.Pri tom krse kodeks ponasanja koji preporucuje Komora a to je isticanje popusta i akcija reklamiranje u pisanim u stampanim medijima j navodjenje na povecanu potrosnju lekova sto je zakonom zabranjeno!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *