hotel bell

Otvoren Trambolina park u Leskovcu

U Sportsko centru Dubočica u Leskovcu danas je otvoren prvi Trambolina park.

Park je investicija Rusa Ivana Ušakova, koji živi i radi u Leskovcu i koji je rešio da ovde otvori trambolina park i doprinese sportskom i zabavnom životu grada.

Na otvaranju je govorila PR gradonačelnika Leskovca Aleksandra Stojanović istakavši da grad ide u korak sa savremenim svetom, omogućavajući, pre svega, deci i omladini iste uslove za učenje, igru i pravilan razvoj, na svim poljima.

„Skakanje na trambolini predstavlja nešto u čemu svako dete uživa. Da ona nije primamljiva samo deci pokazuje i činjenica da upotreba tramboline u gimnastici i sam trambolining, dobijaju na izuzetnj popularnosti, kako u svetu, tako i na našim prostorima. Deca su naše bogatstvo i sve što radimo, radimo za njih i zbog njih. Verujem da će deca sa svojim prijateljima uživati provodeći vreme u trambolina parku, koji će doprineti njihovom pravilnom razvoju u pogledu fizičke sposobnosti“ kazala je Stojanovićeva.

Ivan Ušakov, se zahvalio na velikoj podršci gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću koji je Ušakovu pomogao da ovu investiciju, vrednu 50 hiljada evra, realizuje.

Otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima, kao i gospodin Andrej Nikolajević Hripunov, trgovinski predstavnik Ruske Federacije koji je ranije toga dana imao sastanak sa gradonačelnikom sa ciljem proširenja trgovinsko-ekonomske saradnje Rusije i Leskovca.

Check Also

U petak i subotu polaganje probnog završnog ispita

Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će učenici osmog razreda osnovne škole …

Оставите одговор