Početna / GRADOVI / Leskovac / MAMAMA S LJUBAVLJU: Forum žena SNS Leskovac donirao 40 posteljina Odeljenju ginekologije Opšte bolnice

MAMAMA S LJUBAVLJU: Forum žena SNS Leskovac donirao 40 posteljina Odeljenju ginekologije Opšte bolnice

Forum žena Gradskog odbora Srpske napredne sstranke Leskovac donirao je povodom 8. marta 40 kompleta posteljima Odeljenju ginekologije i akušerstva Opšte bolnice Leskovac.

Donacija koju su same prikupile članice ovog Foruma je prema rečima predsednice Kristine Vasiljković još jedna u nizu akcija koja ima za cilj da pokaže brigu o ženama.

-Okupili smo se sa jasnim ciljem, da pomognemo Odeljenju ginekologije i akušerstva i pružimo podršku ženama koje se pripremaju za najvažniju ulogu u svom životu. Kažu da sva ljubav sveta počinje i završava se majčinstvom i zato smo organizovale ovu akciju „Mamama s ljubavlju“. Naš cilje je da radimo na kontinurianom jačanju žena i podršci u sve što rade i ova skromna donacija je deo tih napora – rekla je Tanja Marinković iz Foruma žena Gradskog odbora SNS Leskovac.

Na Odeljenju ginekologije i akušerstva ukupno je 100 postelja.

-Želim da zahvalim ovim divnim damama koje učestvuju sa nama u svemu što nam je potrebno. Posteljina je potrošni materijal, često se menja i zaista nam je uvek neophodna. Takođe apelujemo da oni koji mogu pomognu i doniraju i pelene i sve ono što nam je neophodno – rekla je dr Slađana Stojanović načelnica Odeljenja za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice Leskovac.

Pogledaj takodje

Preventivni lekarski pregledi u 8 sela

Akcija besplatnih preventivnih lekarskih pregleda danas je nastavljena u 8 sela. U organizaciji Grada Leskovca, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *