hotel bell

Olivera Pešić: Mesna zajednica Bobište i Lokalna samouprava rade po prioritetima i slušaju sve zahteve građana

Na današnjoj konferenciji za medije povodom rekonstrukcije vodovodne mreže u naselju Bobište, član Saveta istoimene mesne zajednice, Olivera Pešić se osvrnula na navode odbornika Nenada Zdravkovića, da Savet mesne zajednice Bobište odluke ne donosi planski i da lokalna samouprava Bobište ne tretira kao gradsku mesnu zajednicu.

“Ovi navodi su neistiniti. Od 2013. godine od kako je na čelu grada gradonačelnik Cvetanović, po treći put meštani Bobišta na legalan i legitiman način biraju svoje pretstavnike koji rade po prioritetima kada se saslušaju svi zahtevi građana MZ Bobište. I sam Nenad Zdravković je bio član MZ, i dobro zna da su se sve odluke donosile jednoglasno. Ja odgovorno tvrdim, kako sam 10 godina u Savetu da ne postoji mesna zajednica u kojoj je više uloženo nego li u Bobištu, kazala je Pešićeva.

Pešićeva je govorila i o konkretnim ulaganjima u mesnu zajednicu Bobište i pomenula rekonstrukciju ulice Nikole Đurića, Bosanske ulice,uvođenje parnog grejanja u osnovnoj školi kao i uređenje dvorišta, o brojnim ulaganjima u sam objekat škole, o osvetljenju nadvožnjaka i ulaza u MZ …i o mnogim drugim investicijama.

Check Also

Ministarka nauke Jelena Begović posetila Leskovac – Do kraja 2024. biće završen Regionalni inovacioni centar

Leskovac, odnosno Centar za stručno usavšavanje u obrazovanju i naučni klub posetila je ministarka nauke, …

Оставите одговор