Početna / DOGAĐAJI / Održano predavanje o kretanju deteta u prvoj godini života u sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“

Održano predavanje o kretanju deteta u prvoj godini života u sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“

„Prvi koraci kako beba oseća“- mogao bi ukratko da glasi savet mladim roditeljima kada njihova beba počinje da prohodava i kada imaju dilemu šta im je činiti u prvoj godini života svoga deteta. Ovo je između ostalog rekla prof. dr Lidija Dimitrijević, specijalista fizijatar, subspecijalista i dečiji fizijatar koja je održala edukativno predavanje na temu „Normalan razvoj kretanja u prvoj godini života deteta“ u saradnji sa asistentima i specijalizantima Medicinskog fakulteta u Nišu.

Ovaj svojevrsni čas je prvi u nizu koji će biti održani na inicijativu Gradske opštine Medijana a sve u cilju da mladim roditeljima pomognemo da se u toj ulozi ostvare što je moguće bolje. U okviru je i naše pronatalitetne politike posvećene roditeljstvu i proširenju porodice, jer se trudimo da epitet pete opštine u Srbiji u ovoj oblasti zadržimo i budemo još bolji – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Predavanje edukativnog karaktera namenjeno široj populaciji, imalo je za cilj da edukuje pre svega mlade roditelje i razreši neke njihove dileme kada beba čini prve korake. Održano je u okviru akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine.

Pogledaj takodje

PORODICA STANKOVIĆ DOBILA I TREĆEG SINA: Rodio se dečak težak 5200 grama, mama i beba su dobro

Dan za lepe vesti u porodici Stanković, ali i za lekare na odeljenjima ginekologije i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *