Početna / DOGAĐAJI / Naučnom klubu Leskovac dodeljeno priznanje za unapređenje promocije i popularazaciju nauke u Srbiji

Naučnom klubu Leskovac dodeljeno priznanje za unapređenje promocije i popularazaciju nauke u Srbiji

U Rektoratu Univerziteta u Beogradu 15.7.2019. godine Centar za promociju nauke dodelio je priznanja dobitnicima finansijske podrške u okviru Javnog poziva za 2019. godinu.

Ove godine je odobreno ukupno 55 projekata za finansiranje u tri različite kategorije. Tim povodom Naučnom klubu Leskovac dodeljeno je priznanje za unapređenje promocije i popularazaciju nauke u Srbiji. Ispred Naučnog kluba Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac priznanje je primila direktorka Emina Jovanović.

U Rektoratu, prisutnima su se obratili prof. dr Petar Marin, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, i državni sekretar u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prof. dr Vladimir Popović, a u ime Centra za promociju nauke v.d. direktora dr Marko Krstić, i dr Tanja Adnađević, rukovodilac Sektora programskih aktivnosti.

Pogledaj takodje

Širom Beograda postavljeni bilbordi za najavu jubilarne 30. „Roštiljijade“

Širom Beograda postavljeni su bilbrodi na kojima je istaknuta najava jubilarne 30. Roštiljijade. Ovogodišnja “Roštiljijada” …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *