Početna / DRUŠTVO / Od utorka skraćenje policijskog časa, evo i kada počinju da rade zanatlije, prodavnice, teretane, restorani
hotel bell

Od utorka skraćenje policijskog časa, evo i kada počinju da rade zanatlije, prodavnice, teretane, restorani

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je za sledeću nedelju popuštanje mera i početak vraćanja u funkciju dela privrede i preduzetnika.

Vučić je najavio skraćenje policijskog časa, odnosno da će od utorka policijski čas počinjati od 18 časova.

-To će omogućiti duži rad prodavnica, lakše snabdevanje ali i duži rad naših ljudi na različitim poslovima – naglasio je Vučić.

Vučić je pozvao građevinare da od utorka krenu punom parom na posao i da će Srbija ulaganjima u infrastrukturu da se bori za dalji rast bruto društvenog proizvoda.

-Od utorka otvaramo gotovo sve zanatske radnje, servisne radionice, kreću obućari, krojači, vulkanizeri, hemijska čišćenja, prodavnice automobila, tehničke robe i građevinbskog materijala. Sve druge radnje su predvišene da se otvore 27. aprila naravno ako sve bude kako treba sa koronom, ukoliko se nešto promeni povućićemo ove ublažene mere. Frizerski saloni, saloni lepote i teretane počeće da rade od 4. maja ali uz posebnu zaštitu i dodatne mere zaštite građana, i zaposlenih i korisnika. Planiramo otvaranje restorana, kafića i tržnih centara u periodu od 4. do 11 maja ali uz pravljenja distance. Međutim, ako krene lošije povući ćemo sva ublažavanja mera i vratiti stroge mere – zaključio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Pogledaj takodje

Dvojica vozača u Vlasotincu zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droge

Pripadnici saobraćajne policije u Vlasotincu, tokom vikenda, zaustavili su dvojicu vozača, starosti 20 i 21 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *