Početna / DRUŠTVO / Broj zaraženih iz opštine Vlasotince povećan na 32, potvrđeno 5 novih slučajeva Korona virusa
hotel bell

Broj zaraženih iz opštine Vlasotince povećan na 32, potvrđeno 5 novih slučajeva Korona virusa

Broj potvrđenih slučajeva Korona virusa kod građana iz opštine Vlasotince povećan je na 32 – saopštio je Štab za vanredne situacije ove opštine.

Moguće je da se deo podataka preklapa sa podacima iz COVID bolnice Leskovac, gde se smeštaju oboleli iz Jablaničkog iz Pčinjskog okruga, ali na žalost trenutno nema objedinjenih precznih podataka za čitav Jablanički okrug.

Prenosimo saopštenje Štaba za vanredne situacije Opštine Vlasotince:

-„Od 14 testiranih u COVID ambulanti vlasotinačkog Doma zdravlja dva su pozitivna, pokazuju rezultati koji su stigli večeras, saopštava Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince. Reč je pacijentima čiji su uzorci briseva uzeti u sredu 15.aprila.

Mimo njih, prema podacima pristiglim iz Zavoda za javno zdravlje pozitivno je još troje žitelja sa teritorijie vlasotinačke opštine, ali su oni testirani van Vlasotinca. Tako je ukupan broj zaraženih u Vlasotincu trenutno 32.

 Danas je u COVID ambulanti, gde dolaze pacijenti sa respiratornim infekcijama, bio najmanji broj pacijenata u odnosu na poslednje tri nedelje – 23. U veri i nadi da će broj ovih pacijenata, ali i zaraženih opadati i ubuduće i da će se oboleli oporaviti, Štab za vanredne situacije želi sugrađanima da u miru provedu uskršnje praznike.“

Pogledaj takodje

Imunizacija u Leskovcu sa 4 vakcine, u Covid bolnici isti broj pacijenata

Opšta bolnica Leskovac saopštila je najnovije podatke o broju hospitalizovanih ali i toku vakcinace u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *