Novi mini bus i kamion za odvoženje smeća za opštinu Bojnik

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Na konkursu Ministarstva za brigu o selu opština Bojnik dobila je iznos od 7 miliona dinara i izdvojila je još 700.000 dinara čime je omogućena nabavka mini autobusa.

Kako ističe prvi čovek opštine Nebojša Nenadović ovo je drugo vozilo koje ima lokalna samouprava, a budžetom za narednu godinu planiraće se nabavka još dva ovakva vozila čime će se omogućiti prevoz učenika, ali i starijih stanovnika iz razuđenog područja opštine Bojnik. Na ovaj način, kako je zaključio Nenadović opština Bojnik pokazuje brigu o stanovnicima, odnosno učenicima i starijim ljudima kojima će omogućiti prevoz do Bojnika prilikom odlaska kod lekara ili zadovoljenja drugih potreba.

Ključeve novog kamiona predsedniku opštine Bojnik Nebojši Nenadoviću uručio je državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine Robert Jakša. Kako je naglasio Nenadović vrednost ovog savremenog kamiona je oko 21 milion dinara, odnosno oko 200.000 evra, a on će omogućiti lakši odvoz smeća i unaprediti rad JKP “Jedinstvo“.

Kako je zaključio Nenadović lokalna samouprava širi mrežu postavljanja kontejnera, tako da će uskoro u Lapotincu, Gornjem i Donjem Konjuvcu i Kamenici oni biti postavljeni čime će 80 odsto naselja biti obuhvaćeno u jedinstven komunalni sistem.

Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Bojnik. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Check Also

U nedelju u Leskovcu bez uputa i termina: decu će pregledati fizijatri, za odrasle pregledi pulmologa i krvna slika, tumor markeri i provera hormona štitne žlezde

I ove nedelje u Leskovcu će biti organizovani besplatni lekarski pregledi i analize krvi bez …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *